کیک نسکافه و گردو یکی از کیک های بسیار خوشمزه است و مخصوص کسانی است که طعم و مزه نسکافه را دوست دارند و با افزودن کمی گردو طعم بی نظیری به خود می گیرد و می تواند گزینه خوبی برای مهمانی و دورهمی و عصرانه خوشمزه در کنار خانواده باشد. اگر دوست دارید طعم و مزه های مختلف کیک را تست کنید این کیک را حتما تهیه کنید و به دلخواه با خامه قنادی و انواع میوه ها تزئین کنید. امروز در نوشین کیک نسکافه با قهوه فوری را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک نسکافه
- تخم مرغ ۵ عدد
- آرد شیرینی پزی ۲ و ۱/۲ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- قهوه فوری ۲ ق غذا خوری
- آب جوش ۲ ق غذا خوری
- شیر ۱ پیمانه
- روغن ۳/۴ پیمانه
- گردو نگینی شده ۱/۴ پیمانه
- بیکینگ پودر ۲.۵ ق غذا خوری
- وانیل ۱/۴ ق چای خوری
طرز تهیه کیک نسکافه و گردو با قهوه فوری
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ روشن کنید تا گرم شود سپس همه مواد را داخل محیط آشپزخانه قرار دهید تا هم دما شوند و بعد آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک کنید، در ادامه قهوه فوری را داخل کاسه ریخته و با با آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا حل شود سپس کنار گذاشته تا به دمای محیط برسد.
مرحله دوم: هم زدن تخم مرغ
در ادامه تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر داخل کاسه ریخته و با همزن برقی به مدت ۷ دقیقه بزنید تا تخم مرغ سبک و روشن و حجیم شوند در ادامه نسکافه فوری را اضافه کنید و ۱ دقیقه هم بزنید و بعد شیر را افزوده و کمی هم بزنید.
مرحله سوم: تهیه مایه کیک
در ادامه روغن را نیز اضافه کنید و هم بزنید و بعد مخلوط آرد را طی ۳ مرحله اضافه کنید و بعد گردو ها را در انتها با دور کند همزن کمی هم بزنید تا حدی که گلوله های آرد کمی باز و مواد کاملا یکدست شوند.
مرحله چهارم: پخت کیک نسکافه و گردو
در ادامه قالب مورد نظر را که می توانید از گرد یا ساده و یا میان تهی به قطر ۲۵ سانت انتخاب کنید کمی چرب و آردپاشی کنید و مایه کیک را داخل قالب ریخته و سه بار به سطح بکوبید تا هوای اضافی آن خارج شود و بعد در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید تا کیک پخته شود سپس از قالب خارج و صبر کنید تا کیک خنک شود سپس برش بزنید. نوش جان